"Το Διάζωμα"

"ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ" για τη δράση στην αρχαία Δωδώνη

Ενημέρωση των φίλων και των μελών του Σωματείου ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ από την ιστοσελίδα του Σωματείου, για τη δράση μας στην αρχαία Δωδώνη:

1. με δελτίο τύπου:

http://www.diazoma.gr/GR/Page_03-01_Content.asp?Article=977

2. στο newsletter (αριθμός 34):

http://www.diazoma.gr/NewsLetter/NewsLetter_034_20-05-2014.htm

3. στα πρακτικά της συνεδρίασης του ΔΣ του Σωματείου:

http://www.diazoma.gr/200-Stuff-04-Press_03/Praktiko_02-04-2014.pdf

 

"Μικροί συντηρητές" - Τα παιδιά του χωριού μαθαίνουν

https://www.reunionsaveurs.com/viopes/137 Πλάνα από την εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά του χωριού στα πλαίσια της δράσης της Αδελφότητας στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης "ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ".

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, η αρχαιολόγος της ΙΒ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων κα. Γεωργία Πλιάκου και ο συντηρητής αρχαιοτήτων Στέφανος Σακκάς δείξανε στα παιδιά του χωριού τρόπους συντήρησης αρχαίων μνημείων.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Αναδημοσίευση άρθρου μας από ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ

Αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του http://nielsborchjensen.com/martys/5909 Σωματείου "Το Διάζωμα" (http://www.diazoma.gr/GR/Page_03-02_Content.asp?Article=857) το άρθρο μας για την πρώτη γνωριμία μας με τους ανθρώπους του Διαζώματος, το περασμένο Σεπτέμβριο στον χώρο της αρχαίας Δωδώνης, με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.

Εκδήλωση για την ΔΩΔΩΝΗ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το http://blossomjar.com/pacinity/3030 MEGARON PLUS σε συνεργασία με το http://ramblingroseboutique.com/?prertwe=catfish-dating-signs&b0c=92 Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ οργανώνει εκδήλωση για την Αρχαία Δωδώνη και τα έγα αποκατάστασης στο αρχαίο θέατρο με ομιλητές τον great site κ. Κ. Σουέρεφ (Προϊστάμενο της ΙΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων) και τον site de rencontre reunion tropical κ. Γ. Σμύρη (Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι "Η Δωδώνη του Μαντείου και του Θεάτρου" (Κ. Σουέρεφ) και "Η συντήρηση, αναστήλωση και αποκατάσταση του θεάτρου του ιερού της Δωδώνης. 1960-2014" (Γ. Σμύρης).

Η εκδήλωση θα γίνει στην recherche femme tchadienne αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, στις 7:00'μμ

Visit Website * * * Για ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης, μεταβείτε στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής και εκεί θα βρείτε τον σχετικό σύνδεσμο (likn) για τη ζωντανή αναμετάδοση (η ενεργοποίηση της αναμετάδοσης θα γίνει ελάχιστα πριν την ένερξη της εκδήλωσης) site rencontres vegan * * *

 

Συνάντηση γνωριμίας με το ΔΙΑΖΩΜΑ

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του http://www.laderaranchdentistry.com/bistrota/329 ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, έγινε συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Σταύρο Μπένο, στον οποίο εκφράσαμε την προθυμία μας για εθελοντική συμμετοχή στις δράσεις του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, κυρίως σε σχέση με την Αρχαία Δωδώνη.

Περισσότερα...

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Saturday the 15th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων